Aanhanger Totaal Service Verkoop Aanhangers - Onderhoud Caravans en Campers

Reparatie Caravans en Campers

Reparatie caravans en Campers – Voor onderhoud en reparatie aan uw caravan en camper bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor hebben wij gekwalificeerde monteurs in dienst en beschikken wij over de modernste apparatuur om uw caravan en camper te onderhouden en te kunnen repareren.

Constateert u problemen aan uw caravan of camper? Laat deze dan voorafgaand aan uw reis goed controleren en eventueel repareren. Wij hebben een checklist die een overzicht weergeeft van de toestand van de caravan/ vouwwagen ten tijde van de BOVAG-onderhoudsbeurt. Wij adviseren eventuele gebreken zonder uitstel te laten repareren.

Bel voor meer informatie

T 0523-684235


reparatie Caravans en Campers

Kosten jaarlijks onderhoud caravans en campers

Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij ons brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat. Bij de onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door onze speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Zijn er reparaties noodzakelijk, dan wordt dat altijd pas in overleg met u uitgevoerd. Standaard krijgt u drie maanden reparatie garantie.

De kosten van deze onderhoudsbeurt zijn € 125,-

Neem contact op