Aanhanger Totaal Service Verkoop Aanhangers - Onderhoud Caravans en Campers

Onderhoud Caravans en Campers

Voor onderhoud caravans en campers is het verstandig een specialist te raadplegen. Wij onderhouden volgens BOVAG richtlijnen. Hierbij moet u denken aan controle van het chassis: o.a. banden, veersystemen, zijreflectoren, bevestiging gas/elektra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontacten aarding, verlichting, koelkast vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd.

Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij ons brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat. Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door onze speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Zijn er reparaties noodzakelijk, dan wordt dat altijd pas in overleg met u uitgevoerd. Standaard krijgt u drie maanden reparatiegarantie.

Bel voor meer informatie

T 0523-684235


Onderhoud Caravans en Campers

Het jaarlijks onderhoud caravans en campers

De jaarlijkse onderhoudsbeurt bestaat uit controle van: het chassis: o.a. banden, veersystemen, zijreflectoren, bevestiging gas/elektra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontacten aarding, verlichting, koelkast vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd. Bij twijfel kan een uitgebreide controle worden uitgevoerd.

De meetresultaten van 33 controlepunten worden in een uitgebreid rapport omschreven. Als de caravan, camper of vouwwagen door de keurmeester is nagelopen en in orde bevonden, krijgt u de BOVAG-onderhoudssticker.

Kosten jaarlijks onderhoud caravans en campers

De kosten van deze onderhoudsbeurt zijn € 125,-

Neem contact op