Aanhanger Totaal Service Verkoop Aanhangers - Onderhoud Caravans en Campers

Keuring Caravans en Campers

Keuring Caravans en Campers – Wie in het bezit is van een caravan, camper of aanhangwagen moet er rekening mee houden dat er situaties zijn dat keuring ervan noodzakelijk is. Een aanhanger met een toegestane maximum massa van meer dan 750 kg moet zijn voorzien van een kentekenbewijs. Een aanhanger ingevoerd vanuit het buitenland  moet gekeurd worden om een nederlands kentekenbewijs te kunnen krijgen.

Keuring Caravans en Campers

Wij hebben een opgeleide keuringsmeester van caravans, campers en aanhangers. Laat uw caravan, camper of aanhanger bij ons keuren.

Bel voor meer informatie

T 0523-684235


Kosten jaarlijks onderhoud caravans en campers

Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij ons brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat. Bij de onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door onze speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Zijn er reparaties noodzakelijk, dan wordt dat altijd pas in overleg met u uitgevoerd. Standaard krijgt u drie maanden reparatie garantie.

De kosten van deze onderhoudsbeurt zijn € 125,-

Neem contact op